For Blood and Honour

Shopping Spree

An Audacious Audience

Wij reizen per koets naar Stetwin. We zijn zwaarbeladen. We komen langs Riverloom, een klein dorpje. Athsannon komen wij ook langs. Dichterbij de stad wordt het pad beter. De tweede dag komen wij uit de contested lands. Paar stadjes net zo groot als Welnin. High-end. Laatste stad die we tegen komen voor steadwick is Easthall.

Royal Steeds, zuidwesten van Steadwick. Sommige goblin wapens van ons zijn beter dan de anderen. Varieerende kwaliteit.

Verkopen handaxes, throwingaxes, slayingarrow, special dagger. 18 normale dagger. 

Het is nu 10 feb. Eli enchanted wapens. Nu verkopen wij de armor.

Richting Eli. In de stad staan twee griffins. Griffins zijn het nationale symbool van Arathea.

We verkopen spullen. Woop geld.

Wij laten mooie kleren maken. Noble's outfit.

Catherine GriffonheartVan de queen weet ik dat ze getrouwd is met Roland Ironfist. Ze heeft een zoon, jaar of twaalf. Nickolai GriffonHeart. Van Arathia. Ze is zelf een accomplished generaal. Ze heeft de land vereniged onder haar rule. Herovert. Haar vader was overleden en voordat ze terug kwam werd het land in oorlog gestort. Met Atvlia en Brakada. Swordfighter. Ze heeft geen magie maar weet hoe het eruit ziet. Ze heeft een speciaale griffon. Ze is soms een beetje stern maar caring.

Over de stad zelf weet ik dat we in de Arcomage tournament mee kunnen doen. Grote prijzen! In de tavern ook! Arcomage. Bill Laskers bevindt zich in de sewers. Heeft daar een hideout. Hij is de meesterdief. De weg naar het Noorden en Zuiden hebben last van bandits. Er is een residance 'quixote' . 

Wij gaan daar naar binnen. Schilderijen van hem. Rode draken hoofd aan de muur. Vertellen over Morkorak. Emerald island. Rode draak. AejonWrath. Hij is een dragonslayer. Heeft meerdere mensen verloren. Challenge : Een blue dragon bij TideWater. In de grotten zit te dragon Wromthrax. Moeilijker dan Morkorak. Ergens tussen mature en Old dragon (cr 14-16) . SYmbool van Arathean God. Promotion Quest! Voor mensen die Cavalier.

Yennifer gaat naar de court wizards. Veel clerical. Edilate en Loynes zijn twee hoge wizards. Veel zijn divine van aard en nemen ook arcane lessen.

Er is ook een master of swords in Arathia. : Paige Rivenhill. Ze is overtuigend en heeft nu Kyrhill als apprentice want hij leert bij Haar.

Hammer recruiteerd mensen in het dorp. Spread the word. Een paar man zijn wel geinteresseerd.

Wij gaan naar de audientie. We zijn mooi gekleed. Kyrhaell is later. Hij is moe en bruised. Wij gaan naar binnen. Blauw goud kleed. Griffon. Verschillende portretten aan de muur. Meerdere wachters. Wit blauw geblokd. Twee trappen, links rechts. Begeleid door de guards. Tikken en deur gaat open. Wij krijgen de snelle route n aar de throneroom. BLauw gouden kleed ook. Meerdere banners aan de muur. Griffon met klauwen overeind. Rood krulhaar. Hier zijn ook guards. Vrouwelijke mage met roodbruin achtig haar. 
Buig diep en wacht tot we naar voren gesummond worden. Lords en Lady of Harmondale met Man-servent. 

Lordship in a competition gewonnen. Vorige resultaat van een competition waren matig. 

Goblin prolem is ons probleem. Moeten wij zonder de queen oplossen. Wij moeten ons bewijzen aan haar. Als wij usefull blijken aan haar zal dit onze relatie ten goede gaan. Wat zijn de rest van plan : Yennifer : Goede toekomst voor magie. Plek voor magieers om samen te komen en te onderwijzen. Kennis te ontdekken. Plek van rustige studie.
Hammar : House Blythendael is less then stellar. Great ancestor showed promise, wil hij nog laten zien. Welnin een goede en veilige plek maken. Lot of Undoing wat Hammar mag doen voor de legacy van zijn vader. Hopelijk lukt dit in de tijd. 
Kyrhaell : Wil de landen uniten, sterker maken zodat elke citizen van de contested lands een kan sop een eerlijk leven heeft zonder goblins, bandieten, mensen, elven en ander gespuis. Daarom blijft hij zo stil. Ze vindt dat hij brashly spreekt, zonder marking his words. De contested lands zijn Arathean Territory! De contested lands uniten tegen Arathea is iets wat ze niet goed vindt. Kyrhaell is onder Puigdemont op het moment. Ze heeft geen hekel aan elven, maar het zijn wel haar rivalen. Ze heeft minder hekel aan elven dan de meeste mensen.

We vertrekken.

Niet met zoo gesproken, ze is geen lord.

Wij staan samen. 

Het is nu de 13e, dinsdag februari. Nu gaan wij weer terug richting de dwergen. Of we gaan eerst bandits slopen en de signet ring vinden. 

Comments

jaapkeijsers Zaephyrus

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.