For Blood and Honour

Fort-tri-some

The Insidious Infiltration

Wij hebben geslapen. Iedereen is gerefreshed.

Het is een Motten Bailey fort. We willen het fort innemen en de magical weapons disablen. 1 van de muren neerhalen. Zodat wij het fort makkelijk weer kunnen innemen. In Harmondale kan waarschijnlijk de dief. Hij woont in het huis boven op de heuvel in Welnin, achter de master archer. Lenord Skinner.

We kunnen ons naar binnen laten smokkelen. Ze houden van bier, eten, goed voedsel. Rubies, gems.

Lenord kan ons naar binnen krijgen, 's nachts. Denkt dat de goblins niet goed opletten. Hij kan stealthen. Ook kan hij de wapens disablen.
Deal : hij krijgt 50gp, en hij mag 1 item uit de lootpile meenemen. Light Shield, Buckler. Licht uitgerust. Nightvision goggles. Hij heeft iets onder zijn zwarte gewaad, wij weten niet wat.

Zoo doet een stake-out. Vindt stapel goblin lijken. Bloedspoor. Ze wordt onder vuur genomen door goblinos. Volgt spoor. Persoon was gewond aan 1 poot. Wat verband etc ligt daar. Ze neemt wat mee. Ze volgt het naar een meertje met riet, wat eendjes. Er zijn bij het water ook wat meer beestjes geweest. In het riet vindt ze een bewusteloos persoon. Deze leeft nog. Hij is goed bewapend, ligt bij het water. Hij heeft Welnin kleuren. Het is een persoon human. Het is een man. Wordt niet wakker. Gewond aan z'n rechterbeen. Zijn armor heeft beschadigingen. Het is Brent! Onze held! Wat heeft hij hard gevochten. 7 mooks dood! Wat goed! Knapperd!

Zoo neemt hem mee naar Judge Gray. Maakt haar tent in een brancard. Wij verzamelen bij de andere poort. Wij lopen dus een beetje om. 's ochtends was er rumour bij de zuidkant van het fort. (brent) Zoo was gespotted. In het fort zelf zitten 7 goblins, 4 mooks, 2 greater mooks en een leider. Buiten zijn er nog zes, 4 mooks, twee greater mooks. Rest van de leiders zijn weg. 

Sneakt naar binnen met Lenard. 1e goblin onschadelijk gemaakt. 2e groep spot Lenard. Lenard schiet twee goblins neer. Dikke gevecht is aan. Rangers leiden zware verliezen. Zoo sloopt wapen bedienende goblin staggered/dood. Kyrhaell maakt de leider dood. De goblins beneden maken we dood, dit is een greater mook en een leader. De rest boven maken we ook dood of jagen wij weg.
De rangers zijn er niet goed aan toe. Deze hebben eerste hulp gehad en zijn in slechte vorm. We looten de goblins. Lenard maakt de wapens onklaar. Supergeheime verbergplaats voor spullen in het midden. Chest. In de kist zit een prachtig zwaard (magical), met een inscriptie. Bevat ook een pantser van goede kwaliteit (magisch). Halfplate. Meerdere potions (2 x Jump, 2 x Shielf of Faith, CLW), twee wands (shocking grasp, CLW). Scrollcase met wat scrolls (Enlarge Person, Alarm, 2 x Magic Weapon). Dagboekje (voorgaande guard, meer dan een jaar oud. Er was hier een creature! die mee de fort sloopte) Great flying beast, welke op een draak leek, maar niet een draak was. Pouch met verzameling gems coins (350 gp) 

Aan de oostkant zijn 30 goblins gekomen. Goblins Deathsquad. Wij bemannen de katapults. Gaia en Lenard  bemannen de catapulten en slopen veel goblinos. Van de 30 staan er nog 16 staan. Spikes worden gesummoned door Lenard. Dit stunned de goblins een hoop. Lenard en Zoo slopen meer goblins, Kyrhaell en Hammer ook. Glitterdusts, Sound Bursts. Hammar sloopt er meer, met dubbele weaponfighting crits. Catapult backfired weer op Gaia. Groepje wordt gestunnend en/of geblinded. De rest van de groep wordt opgeruimd nu. 

Dit waren de laatste goblinos uit de regio! Binnenkort over enkele weken is de stad niet meer Impoverised. Waren 30 goblinos, de laatste.

Wij brengen de rangers naar binnen het fort, verzorgen ze en overnachten hier.

Level up! Van de goblinos 950 xp 300 roleplay, 500 goal completen, 1500 goblino's death squard by fort : 

 

12160 + 3250 xp = 15410 / 15000 xp = lvl 5!

 

Comments

jaapkeijsers Zaephyrus

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.